Keyboard & Klaverundervisning

Klaverundervisning nær Århus

Klaverundervisning i Århus – find den bedste undervisning hos MainHouse Music

Er du på udkig efter klaverundervisning i Århus, så er MainHouse Music stedet for dig. Vi tilbyder klaverundervisning for både børn og voksne, og vores dygtige og erfarne lærere sørger for at give dig den bedste undervisning.

Klaverundervisning hos MainHouse Music, er for alle der gerne vil i gang med at spille klaver eller keyboard. I undervisningen vil der blive kigget på nodelæsning, forståelse af akkorder samt becifringer, skalaer, højre/venstrehånds teknik m.m.

Hos MainHouse Music er det eleven der sætter dagsordenen for hvad lektionerne skal indeholde, så vi opfordrer alle vore elever til at medbringe konkrete numre de ønsker at arbejde med. Og selvom musikken ikke nødvendigvis indeholder klaver, kan det meste musik fortolkes så det kan spilles på alle instrumenter.

Vi ved, at alle er forskellige og har forskellige mål med deres musikundervisning. Derfor tilpasser vi vores undervisning efter netop dit niveau og dine ønsker. Skal du spille klaver til en koncert eller eksamen, eller er du nybegynder og vil lære at spille for sjov? Uanset hvad, så hjælper vi dig med at nå dit mål.

Kontakt MainHouse Music

Vi har flere års erfaring med klaverundervisning hos MainHouse Music nær Århus, og vores lærere er alle kvalificerede og erfarne. De er dedikerede til at hjælpe dig med at nå dit mål, og de sørger for at undervisningen er sjov og inspirerende.

Har du spørgsmål til undervisningen, skolen eller andet, så er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på +45 4142 8120 eller skriv til os på mail@mainhousemusic.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Klaverundervisningen er for alle interesserede, uanset alder og niveau. Følg linket herunder for tilmelding.

Tilmeld dig klaverundervisning her – begynd allerede i morgen! Husk at læse vores betingelser her.