Guitar

Guitarundervisningen henvender sig til alle der gerne vil lære at spille guitar, uanset alder og musikalsk interesse, og som kunne tænke sig hyggelig og personlig undervisning, hos en uddannet, erfaren musiker og underviser.

Guitarundervisningen tager udgangspunkt i materiale, som lærer og elev i fællesskab finder frem til, ud fra musik som eleven selv vælger.
Uanset om det er pop, rock, funk, blues eller metal man interesserer sig for, tager vi fat på det fra en vinkel der passer til den enkelte elevs niveau og temperament, og som med garanti samtidigt bliver sjovt og udfordrende.

Er man allerede kommet langt på guitaren, og søger udfordringer, er MainHouse Music også lige stedet.
Vi kan fordybe os I legato teknikker, skæve taktarter, to-hånds tapping, sweep-picking, forskellige måder at bruge sit plekter, og meget meget mere.

Der vil blive lagt vægt på god teknik og optimal udnyttelse af guitaren, samt at eleven med tiden udvikler en vis teoretisk forståelse (men ikke før man har lært at spille), og det uanset om man er til det bløde eller lidt hårdere musik.

I undervisningen kigger vi bl.a. på:
 Akkordskemaer
, Riffs, Rytmer og former, Improvisation, herunder licks, skalaer, arpeggios, akkordtoner, soloopbygning m.m.
 Teknik, herunder legato, tapping, pinch harmonics, tapped harmonics, alternate picking, economy picking, sweep picking, speed picking, strumming, comping m.m.
 Teori, fra grundlæggende viden til avanceret teori og meget mere.

I undervisningen benyttes desuden videooptagelse, hvor eleven har mulighed for at få et videoklip af dagens materiale med hjem.
 Dette har været en stor hjælp for mange elever, der synes det er rart at kunne gennemgå tingene derhjemme ved computeren.

Uanset hvor du bor i landet, har du mulighed for at modtage Guitarundervisning hos MainHouse Music.

Vi benytter Skype, og bruger webcam samt mikrofon af høj kvalitet, så både lyd og billede går klart igennem.
Dette tilbud er et glimrende alternativ til den konventionelle måde at modtage undervisning på. Du modtager pdf filer med noder/akkorder, ligesom vi opretter en Dropbox mappe til dig, hvori materialet fra den ugentlige undervisning bliver uploadet. Heri modtager du også videoklip af det materiale vi har gennemgået, til at bruge når du skal øve dig. Du kan læse mere, samt se videoeksempler og præsentation her.

Er du interesseret i vores online løsning, så send os en forespørgsel – så kan du prøve om det er noget for dig.

En forespørgsel er komplet uforpligtende. Som ny elev hos MainHouse Music, binder man sig først efter 2. Lektion. Så du kan roligt udfylde formularen, og høre om vi har en tid der passer dig. Husk også at læse vores betingelser – dem finder du her.