Bas

Hos Mainhouse Music har du mulighed for at modtage basundervisning på niveau “begynder”, “let øvet” og “øvet”

Ligesom guitar og trommeundervisningen, vil lektionerne tage udgangspunkt i elevens egne ønsker om genre og materiale. Der vil blive lagt vægt på forståelse af instrumentet og optimal udnyttelse af dets funktioner, samt overblik over gribebrættets toner, og med tiden, teorien bagved musikken.

Det er nemlig lige så vigtigt for bassisten at vide noget om akkorder og teori, for at kunne mestre instrumentet.

At spille bas handler også I høj grad om at “groove” med musikken og det øvrige band man spiller sammen med, da man som bassist, sammen med trommeslageren, udgør det pulsdannende fundament for næsten ethvert band.

I den sammenhæng vil det dermed være oplagt som bassist at tilmelde sig de sammenspilsworkshops, som MainHouse Music arrangerer med jævne mellemrum.

I undervisningen benyttes desuden videooptagelse, hvor eleven har mulighed for at få et videoklip af dagens materiale med hjem. Dette har været en stor hjælp for mange af musikskolens elever, der synes det er rart at kunne gennemgå tingene derhjemme ved computeren.

Uanset hvor du bor i landet, har du mulighed for at modtage Basundervisning hos MainHouse Music.

Vi benytter Skype, og bruger webcam samt mikrofon af høj kvalitet, så både lyd og billede går klart igennem. Dette tilbud er et glimrende alternativ til den konventionelle måde at modtage undervisning på. Du modtager pdf filer med noder/akkorder, ligesom vi opretter en Dropbox mappe til dig, hvori materialet fra den ugentlige undervisning bliver uploadet. Heri modtager du også videoklip af det materiale vi har gennemgået, til at bruge når du skal øve dig.

Er du interesseret i vores online løsning, så send os en forespørgsel – så kan du prøve om det er noget for dig.