Bandcamp 2023

BANDCAMP 2023 AFHOLDES DENNE GANG I UGE 26, D. 26/6 – 30/6. 

Bandcamp er en hel uge i sommerferien, hvor deltagerne bliver delt op i bands, og sammen øver numre, skriver musik, sætter scene op og holder koncert for alle interesserede.
Bandcamp er tiltænkt alle interesserede, også de der ikke til dagligt modtager undervisning hos MainHouse Music, og er rettet mod børn og unge i alderen 8-18 år. Bandcamp 2023 bliver den 10. af sin slags, og vi oplever hvert år hvordan musik fungerer som en fantastisk universel interesse hvor man kan mødes og samarbejde på tværs af aldersgrupper.

Der er ikke noget krav til deltagernes kunnen, men at man kan spille på et eller flere instrumenter er dog en forudsætning for at kunne deltage aktivt(sang er også et instrument – og en mangelvare så hvis du er sanger og har lyst at være med, er du meget velkommen). Vi fordeler deltagerne i bands inden sommerferien. Herefter udsendes info materiale om ugens forløb og fordelingen af deltagerne.

I år afholdes Bandcamp igen på Stengården i Todbjerg, hvor vi har fået lov til at bruge det gamle stuehus. Her indretter vi øvelokaler og sætter nogle hyggelige rammer op for en fed uge med masser af musik.

Alle fem dage møder deltagerne ind kl. 9.00 til 15.30. Fredag afholder vi koncert fra kl. 16.00, hvor alle interesserede er velkomne.
Deltagerne medbringer selv frokost – vi stiller køleskab til rådighed hertil. MainHouse Music serverer “eftermiddagskaffe” og der kan købes sodavand. På koncertdagen fredag giver MainHouse Music, traditionen tro, pizza og sodavand til alle deltagere.

Lidt praktisk info

  • Til guitarister og bassister er der mulighed for at låne en mini headphone amp, så man kan øve sig på ugens numre med hovedtelefoner på.
  • MainHouse Music stiller hovedtelefoner til rådighed.
  • Pianisterne kan ligeledes tilslutte hovedtelefoner til vores keyboards.
  • Headphone amp’sene kan ligeledes sluttes til telefonen så man kan bruge disse videoer til at øve mens man er til Bandcamp.
  • MainHouse stiller gratis WI-FI til rådighed.
  • Alle deltagere får en Bandcamp 2023 T-Shirt.
  • Husk at angive korrekt T-Shirt størrelse ved tilmelding.
  • ALLE venner og familiemedlemmer er velkomne til koncerten om fredagen.

Pris: 1595,- pr. deltager