null

Underviserne

Per Aastrup
Guitar, Bas, Ukulele, Studie

Jeg er 35 år, og har spillet guitar siden jeg var 13. Jeg er uddannet musiker fra Los Angeles Musicacademy (LAMA) og har min bachelor fra Academy of Contemporary Music (ACM) i England.

Jeg fik mit første professionelle job som guitarist for The Circus of Horrors i England, som 21 årig, og har siden da dedikeret størstedelen af min tid til musikken, både som producer i eget studie, og udøvende musiker for div. bands, herunder Grønlund (Gateway Music), Double Devil m.fl.

Jeg har desuden arbejdet i flere institutioner i Århus Kommune, og har dermed tilegnet mig pædagogisk erfaring som, kombineret med min musikalske uddannelse, gør at jeg føler mig særdeles godt klædt på til at varetage undervisning af alle der måtte have lyst til det.

Jeg startede MainHouse Music i starten af 2011 og har siden da, brugt størstedelen af min tid på guitar-,bas og ukuleleundervisning, samt undervisning i brug af DAW (Digital audio workstation) samt fungeret som producer i MainHouse Music Studio. Jeg er desuden ansat som musiklærer for hele mellemtrinnet og udskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen i Hinnerup.

Jeg fokuserer på den enkelte elev og dennes personlighed, og tilbyder undervisning ud fra den tanke, at mennesker er forskellige og dermed lærer og forstår nye ting forskelligt. Jeg søger at motivere mine elever i langt større grad end påtvinge dem musik de ikke bryder sig om. Efter min overbevisning, er det glæden ved at spille musik man kan lide, der udgør den største motivationsfaktor.

Lukas Eagleroad Sanchez
Klaver, Guitar, Bas, RAP

Hej mit navn er Lukas Eagleroad Sanchez, Jeg har altid spillet musik og haft interessen. Jeg har gået på Frontsession, og Gennemført et forløb på Musikkonservatoriet ved navn (Musik Global). Udover det har jeg det meste af min erfaring fra praksis i musiklivet, derudover har jeg spillet utallige steder i bands og som solo artist. Jeg underviser i klaver/teori og Rap udover det spiller jeg diverse andre instrumenter som guitar, trommer og bas. Jeg spiller mange forskellige genre som fx. Jazz, hip hop, Pop, Rock, R&B samt flere.

Min interesse for musik gør at jeg ikke sætter nogle grænser for hvad man kan lære og forstå, både teoretisk og praktisk. Jeg anser mig selv og fra andres perspektiv, som en stærk og professionel person inden for det musiske fag.

Jeg elsker at lære fra mig, og har ikke nogle faste rammer for hvad mine elever skal lære, da det er individuelt hvordan mine elever opfatter og udvikler sine evner. Udover det tager jeg også fat i at lære de individuelle elever, deres yndlingssange eller blot sange de selv ønsker at lære, og blande teorien ind i det så de kan få en større forståelse af hvad de spiller.

Min undervisning tager udgangspunkt i selve elevens lyst og overskuelighed og at vi selvfølgelig har det sjovt, i udviklings-processen. (Det er vigtigt at elevernes Motivation bliver plejet og næret, og at undervisningen frem for alt handler om elevens Lyst til musik, udvikling og forståelse)

Claus Thylstrup
Trommer, Guitar, Bas

Mit navn er Claus Thylstrup og jeg er 34 år og er uddannet trommeslager fra The Academy of Contemporary Music i London i 2012. Jeg lever af af spille og undervise samt udgive undervisningsmateriale og har gjort det siden 2010. Jeg har stor erfaring med undervisning i trommer, guitar, bas og sammenspil og underviser ugentligt over 30 elever i disse fag. Jeg har stor særlig stor erfaring som trommelærer og har undervist trommeslagere på alle alderstrin og niveauer, ligefra nybegyndere til konservatoriestuderende i både Danmark og England. Jeg er ligeledes forfatteren bag undervisnings bogen til trommeslagere Creative Development – Pattern & Fills der pt. er i sit 4. oplag og er solgt i 25+ lande samt fået rigtig flotte anmeldelser i de store internationale trommeblade.

Jeg underviser altid udfra den filosofi at lektionerne, uanset instrument, alder og niveau, skal være varierede og indeholde elementer fra både den praktiske og den teoretiske del af trommespillets facetter. Det SKAL være sjovt at spille trommer, men for at danne et solidt grundlag for videre udvikling af den enkelte elev, er det en klar fordel med en hvis teoretisk viden, selvfølgelig stadig ud fra den enkelte elevs ønsker, mål og behov.

Jeg har igennem årene turneret/indspillet med et hav af bands og artister både i Danmark og i England. Jeg har blandt andet spillet/indspillet med: Dave Smale – (The Yardbirds), Thomas Buttenschøn, Debbie Cameron, Camilo & Grande, Rob Hudson – (Kelly Clarkson, Westlife), Nicholas Meier (Jeff Beck, award winning jazz guitarist), Steve Cameron, Dave Markee (Eric Clapton etc.) Grønlund samt optrådt på BBC, DR og live radio. Ud over mit virke som underviser hos MainHouse Music, er jeg ansat som musiklærer på Elbæk Efterskole.

Mads Mortensen
Trommer, Slagtøj

Jeg graduerede i august 2016 fra bachelorstudiet i klassisk slagtøj på Det Jyske Musikkonservatorium med fokus på generelt slagtøjsspil og pædagogik.

Jeg har bred pædagogisk erfaring og et alsidigt repertoire. Det inkluderer bl.a. diverse klassiske stilarter/konstellationer (traditionelt og avantgarde), jazz, rock, metal, blues, pop og latin.

Min egen musikalske udvikling har inkluderet formel undervisning indenfor de klassiske stilarter og march, samt en stor mængde trommesæt siden jeg startede med at spille i år 2003. Jeg ved af egen erfaring, hvor individuel motivation kan være. Jeg står som lærer til rådighed med mit fulde katalog af viden og erfaring, som eleven kan vælge og vrage fra.

I løbet af årene har jeg været dybt involveret i det danske og internationale musikmiljø både professionelt og på amatørbasis. Det har inkluderet optræden på festivaler (”Under the Doom” i Lissabon, ”Percussion Plus” i Aarhus, Helsinki og Tallinn, ”Royal Metal Fest” i Aarhus, “Autumn Souls of Sofia” i Bulgarien samt diverse events I samarbejde med ”Aalborg Rock&Metal”), klub-koncerter, skolekoncerter i Danmark og Tyskland og diverse symfoniorkester/ensemble/solo projekter i de større europæiske koncertsale. Der iblandt Philharmonien i Berlin, Konserthuset Stockholm, Musikhuset Helsinki, Den Estiske Statsopera (Tallinn), Musikhuset Aarhus, Musikkens Hus i Aalborg og DR Koncerthuset.