Undervisere

Per Aastrup
Guitar, Bas, Ukulele,
Musikproduktion, Trommer

Læs mere

Jeg er 38 år, og har spillet guitar siden jeg var 13. Jeg er uddannet musiker fra Los Angeles Musicacademy (LAMA) og har min bachelor fra Academy of Contemporary Music (ACM) i England.

Jeg fik mit første professionelle job som guitarist for The Circus of Horrors i England, som 21 årig, og har siden da dedikeret størstedelen af min tid til musikken, både som producer i eget studie, og udøvende musiker for div. bands, herunder Grønlund (Gateway Music), Double Devil m.fl.

Jeg har desuden arbejdet i flere institutioner i Århus Kommune, og har dermed tilegnet mig pædagogisk erfaring som, kombineret med min musikalske uddannelse, gør at jeg føler mig særdeles godt klædt på til at varetage undervisning af alle der måtte have lyst til det.

Jeg startede MainHouse Music i starten af 2011 og har siden da, brugt størstedelen af min tid på guitar-,bas og ukuleleundervisning, samt undervisning i brug af DAW (Digital audio workstation) samt fungeret som producer i MainHouse Music Studio. Jeg er desuden ansat som musiklærer for hele mellemtrinnet og udskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen i Hinnerup.

Jeg fokuserer på den enkelte elev og dennes personlighed, og tilbyder undervisning ud fra den tanke, at mennesker er forskellige og dermed lærer og forstår nye ting forskelligt. Jeg søger at motivere mine elever i langt større grad end påtvinge dem musik de ikke bryder sig om. Efter min overbevisning, er det glæden ved at spille musik man kan lide, der udgør den største motivationsfaktor.

Mikkel Utoft
Sang, Guitar, Bas, Klaver, Sangskrivning, Teori

Læs mere

Mit navn er Mikkel Utoft, jeg er 22 år. Jeg tilbyder undervisning i Guitar, klaver, trommer sang og sangskrivning.

Jeg er et yderst roligt menneske, som holder enormt meget af at lære fra mig. Min undervisning tager direkte afsæt i elevens individuelle behov, teoretisk som praktisk. Udgangspunktet vil altid være at spille genre/sange som passer elevens smag, samt niveau med passende udfordring.

Pædagogisk erfaring har jeg tilført mig via arbejde som SFO og lærevikar på skådeskole. Jeg har spillet musik siden jeg var 10 år gammel. Jeg begyndte til guitar hos Per Aastrup (Mainhousemusic) i en alder af 13 år. Derved modtog jeg undervisning indtil jeg startede på Femmøller musikefterskole 2015. Efterfølgende blev jeg optaget på musikskolen Frontsession med sangskrivning som hovedfag. Derefter tog jeg et halvårligt kursus i musikteori og hørelære på Det Benhårde Musikkursus. Min studentereksamen tog jeg på HF Music & Arts på Aarhus Akademi.

Musik blev min helt store passion i 14-årsalderen da jeg begyndte at komponere min egen musik. Efterfølgende er det blevet til adskillige optrædener med originalt materiale. Jeg figurer som sanger, sangskriver og instrumentalist i indieduoen Attention Who og som guitarist i rockbandet Shere Khan. Jeg er genreåben med bevægelse indenfor Rock, Folk, Pop, Jazz, Blues, Singer/songerwtritter mm.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Mainhousemusic.

Claus Thylstrup
Trommer, Guitar, Bas

Læs mere

Mit navn er Claus Thylstrup og jeg er 37 år og er uddannet trommeslager fra The Academy of Contemporary Music i London i 2012. Jeg lever af af spille og undervise samt udgive undervisningsmateriale og har gjort det siden 2010. Jeg har stor erfaring med undervisning i trommer, guitar, bas og sammenspil og underviser ugentligt over 30 elever i disse fag. Jeg har stor særlig stor erfaring som trommelærer og har undervist trommeslagere på alle alderstrin og niveauer, ligefra nybegyndere til konservatoriestuderende i både Danmark og England. Jeg er ligeledes forfatteren bag undervisnings bogen til trommeslagere Creative Development – Pattern & Fills der pt. er i sit 4. oplag og er solgt i 25+ lande samt fået rigtig flotte anmeldelser i de store internationale trommeblade.

Jeg underviser altid udfra den filosofi at lektionerne, uanset instrument, alder og niveau, skal være varierede og indeholde elementer fra både den praktiske og den teoretiske del af trommespillets facetter. Det SKAL være sjovt at spille trommer, men for at danne et solidt grundlag for videre udvikling af den enkelte elev, er det en klar fordel med en hvis teoretisk viden, selvfølgelig stadig ud fra den enkelte elevs ønsker, mål og behov.

Jeg har igennem årene turneret/indspillet med et hav af bands og artister både i Danmark og i England. Jeg har blandt andet spillet/indspillet med: Dave Smale – (The Yardbirds), Thomas Buttenschøn, Debbie Cameron, Camilo & Grande, Rob Hudson – (Kelly Clarkson, Westlife), Nicholas Meier (Jeff Beck, award winning jazz guitarist), Steve Cameron, Dave Markee (Eric Clapton etc.) Grønlund samt optrådt på BBC, DR og live radio. Ud over mit virke som underviser hos MainHouse Music, er jeg ansat som musiklærer på Elbæk Efterskole.

Gabriel Molin
Klaver, Musikproduktion,
Trommer, Teori, Sang

Læs mere

Hej, mit navn er Gabriel, og jeg underviser i klaver, musikproduktion, komposition, musikteori, trommer og sang.

Fleksibilitet og mangfoldighed er to nøgleord der præger min undervisning. Jeg ser mine elever som unikke individer, der har unikke måder at lære på, og jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs interesser og behov, for at sammensætte et undervisningsforløb der er motiverende og målopfyldende. Med min brændende passion for alt slags musik, kan jeg tilbyde en engageret undervisning uanset om elevens interesser ligger i  f.eks. at spille klassisk klaver efter noder, lære popsange på gehør, eller skabe sin egen musik.

Jeg er uddannet fra Ingesund College of Music og Syddansk Musikkonservatorium, med en bachelor i klassisk klaver, og for nylig, en kandidat i filmkomposition. Til mine vigtigste undervisere hører Julia Mustonen-Dahlkvist, Christina Bjørkøe, John Damgaard og Karsten Fundal, og derudover har jeg også modtaget undervisning fra en lang række internationalt virksomme gæstelærere fra musik- og filmbranchen. Sideløbende med mine studier har jeg fået stor erfaring som privat musikunderviser, for elever på alle niveauer.

Når jeg ikke underviser, arbejder jeg freelance som komponist, musikproducent og pianist, og er fastansat kirkesanger. Jeg har skrevet musikken til både danske og internationale film, hvor den Robert Prisen-nominerede dokumentarfilm “KRAFTENLOS” kan nævnes.

Som klassisk pianist har jeg erfaring som kammermusiker og som solist med orkester, herunder i Västerås Koncerthus og under Carlscrona Chamber Music Festival. Derudover har jeg deltaget i et flertal  masterclasses og musikkonkurrencer, hvor jeg blandt andet stod som vinder af RUM Duo Piano Competition.