Undervisere

Per Aastrup
Guitar, Bas, Ukulele, Studie

Læs mere

Jeg er 35 år, og har spillet guitar siden jeg var 13. Jeg er uddannet musiker fra Los Angeles Musicacademy (LAMA) og har min bachelor fra Academy of Contemporary Music (ACM) i England.

Jeg fik mit første professionelle job som guitarist for The Circus of Horrors i England, som 21 årig, og har siden da dedikeret størstedelen af min tid til musikken, både som producer i eget studie, og udøvende musiker for div. bands, herunder Grønlund (Gateway Music), Double Devil m.fl.

Jeg har desuden arbejdet i flere institutioner i Århus Kommune, og har dermed tilegnet mig pædagogisk erfaring som, kombineret med min musikalske uddannelse, gør at jeg føler mig særdeles godt klædt på til at varetage undervisning af alle der måtte have lyst til det.

Jeg startede MainHouse Music i starten af 2011 og har siden da, brugt størstedelen af min tid på guitar-,bas og ukuleleundervisning, samt undervisning i brug af DAW (Digital audio workstation) samt fungeret som producer i MainHouse Music Studio. Jeg er desuden ansat som musiklærer for hele mellemtrinnet og udskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen i Hinnerup.

Jeg fokuserer på den enkelte elev og dennes personlighed, og tilbyder undervisning ud fra den tanke, at mennesker er forskellige og dermed lærer og forstår nye ting forskelligt. Jeg søger at motivere mine elever i langt større grad end påtvinge dem musik de ikke bryder sig om. Efter min overbevisning, er det glæden ved at spille musik man kan lide, der udgør den største motivationsfaktor.

Mikkel Utoft
Sang, Guitar, Bas, Klaver, Sangskrivning, Teori

Læs mere

Mit navn er Mikkel Utoft, jeg er 21 år. Jeg tilbyder undervisning i Guitar, klaver, trommer sang og sangskrivning.

Jeg er et yderst roligt menneske, som holder enormt meget af at lære fra mig. Min undervisning tager direkte afsæt i elevens individuelle behov, teoretisk som praktisk. Udgangspunktet vil altid være at spille genre/sange som passer elevens smag, samt niveau med passende udfordring.

Pædagogisk erfaring har jeg tilført mig via arbejde som SFO og lærevikar på skådeskole. Jeg har spillet musik siden jeg var 10 år gammel. Jeg begyndte til guitar hos Per Aastrup (Mainhousemusic) i en alder af 13 år. Derved modtog jeg undervisning indtil jeg startede på Femmøller musikefterskole 2015. Efterfølgende blev jeg optaget på musikskolen Frontsession med sangskrivning som hovedfag. Derefter tog jeg et halvårligt kursus i musikteori og hørelære på Det Benhårde Musikkursus. Min studentereksamen tog jeg på HF Music & Arts på Aarhus Akademi.

Musik blev min helt store passion i 14-årsalderen da jeg begyndte at komponere min egen musik. Efterfølgende er det blevet til adskillige optrædener med originalt materiale. Jeg figurer som sanger, sangskriver og instrumentalist i indieduoen Attention Who og som guitarist i rockbandet Shere Khan. Jeg er genreåben med bevægelse indenfor Rock, Folk, Pop, Jazz, Blues, Singer/songerwtritter mm.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Mainhousemusic.

Claus Thylstrup
Trommer, Guitar, Bas

Læs mere

Mit navn er Claus Thylstrup og jeg er 34 år og er uddannet trommeslager fra The Academy of Contemporary Music i London i 2012. Jeg lever af af spille og undervise samt udgive undervisningsmateriale og har gjort det siden 2010. Jeg har stor erfaring med undervisning i trommer, guitar, bas og sammenspil og underviser ugentligt over 30 elever i disse fag. Jeg har stor særlig stor erfaring som trommelærer og har undervist trommeslagere på alle alderstrin og niveauer, ligefra nybegyndere til konservatoriestuderende i både Danmark og England. Jeg er ligeledes forfatteren bag undervisnings bogen til trommeslagere Creative Development – Pattern & Fills der pt. er i sit 4. oplag og er solgt i 25+ lande samt fået rigtig flotte anmeldelser i de store internationale trommeblade.

Jeg underviser altid udfra den filosofi at lektionerne, uanset instrument, alder og niveau, skal være varierede og indeholde elementer fra både den praktiske og den teoretiske del af trommespillets facetter. Det SKAL være sjovt at spille trommer, men for at danne et solidt grundlag for videre udvikling af den enkelte elev, er det en klar fordel med en hvis teoretisk viden, selvfølgelig stadig ud fra den enkelte elevs ønsker, mål og behov.

Jeg har igennem årene turneret/indspillet med et hav af bands og artister både i Danmark og i England. Jeg har blandt andet spillet/indspillet med: Dave Smale – (The Yardbirds), Thomas Buttenschøn, Debbie Cameron, Camilo & Grande, Rob Hudson – (Kelly Clarkson, Westlife), Nicholas Meier (Jeff Beck, award winning jazz guitarist), Steve Cameron, Dave Markee (Eric Clapton etc.) Grønlund samt optrådt på BBC, DR og live radio. Ud over mit virke som underviser hos MainHouse Music, er jeg ansat som musiklærer på Elbæk Efterskole.

Mads Mortensen
Trommer, Slagtøj

Læs mere

Jeg graduerede i august 2016 fra bachelorstudiet i klassisk slagtøj på Det Jyske Musikkonservatorium med fokus på generelt slagtøjsspil og pædagogik.

Jeg har bred pædagogisk erfaring og et alsidigt repertoire. Det inkluderer bl.a. diverse klassiske stilarter/konstellationer (traditionelt og avantgarde), jazz, rock, metal, blues, pop og latin.

Min egen musikalske udvikling har inkluderet formel undervisning indenfor de klassiske stilarter og march, samt en stor mængde trommesæt siden jeg startede med at spille i år 2003. Jeg ved af egen erfaring, hvor individuel motivation kan være. Jeg står som lærer til rådighed med mit fulde katalog af viden og erfaring, som eleven kan vælge og vrage fra.

I løbet af årene har jeg været dybt involveret i det danske og internationale musikmiljø både professionelt og på amatørbasis. Det har inkluderet optræden på festivaler (”Under the Doom” i Lissabon, ”Percussion Plus” i Aarhus, Helsinki og Tallinn, ”Royal Metal Fest” i Aarhus, “Autumn Souls of Sofia” i Bulgarien samt diverse events I samarbejde med ”Aalborg Rock&Metal”), klub-koncerter, skolekoncerter i Danmark og Tyskland og diverse symfoniorkester/ensemble/solo projekter i de større europæiske koncertsale. Der iblandt Philharmonien i Berlin, Konserthuset Stockholm, Musikhuset Helsinki, Den Estiske Statsopera (Tallinn), Musikhuset Aarhus, Musikkens Hus i Aalborg og DR Koncerthuset.

Beatriz Gijón Gijón
Klaver, Guitar

Læs mere

Mit navn er Beatriz, og jeg er en pianist / vokalist, der fokuserer på praksis med musikalsk improvisation, moderne komposition og tværfaglige kunstforestillinger. Uddannet i klassisk klaver i Granada (Spanien) og med en Master i Global Musik af det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Jeg bruger klaver, min stemme og krop i mine professionelle forestillinger.

Jeg er en aktiv samarbejdspartner som pianist med teaterfirmaer og store ensembler, der har optrådt inden for forskellige genre-festivaler som jazz, improviseret musik, moderne dans og teater.

Foruden min rytmiske / klassiske klaveruddannelse har jeg uddannet sangklassikere / jazzteknikker og pop guitar.

Det er grunden til, fra begyndere til mere avancerede studerende, at jeg overfører dette brede perspektiv for at nyde musik på mange måder, guide gennem forskellige stilarter, teknikker og finde en personlig stemme.

Min erfaringsundervisning begyndte for 5 år siden, med folk fra 6 til 60 år gamle,  begge gav private klasser og underviste i musikskoler. Denne erfaring har givet mig en fleksibel tilgang til hver studerende og at fokuse på deres motivationer og behov. Min metode inkluderer studier fra klassiske komponister, populære sange, jazzstandarder og arbejde med de studerendes kompositioner og forslag.

Andreas Hansen
Klaver, Studioteknik

Læs mere

Hej, mit navn er Andreas. Jeg underviser i klaver og musikproduktion, og i det omfang det er relevant for den enkelte elev også sideløbende i supplerende musikteori. Jeg er uddannet bachelor i musikvidenskab ved Aarhus Universitet, og kandidat i musik ved Aalborg Universitet med speciale i filmmusik. Som udøvende musiker har jeg været aktiv i en række forskellige orkestre – lige fra traditionelle fest-/coverbands til større ensembler som fx Aarhus Universitets Big Band. Ved siden af tilværelsen som musikunderviser lever jeg som freelance komponist og musikproducer. Jeg skriver musik til video, spil og radio-/podcastjingles. Derudover hjælper jeg sangere og sangskrivere med at færdigproducere og udgive deres materiale. Jeg tilbyder mine elever en individuel og skræddersyet undervisning, der tager udgangspunkt i den enkelte elevs specifikke niveau, ønsker og behov.