Om os

Idegrundlag

MainHouse Music musikskole, søger at udfylde et hul i tilbuddene om en felksibel kompetent og prisrigtig musikundervisning for alle. Vi er ikke tilknyttet skoler eller institutioner, og gør ikke forskel på om du er barn eller voksen. Undervisningen, og prisen, er den samme for alle. Du kan tilmelde dig når som helst, og binder dig KUN for 3 måneder ad gangen. Se vores betingelser her.

Hos MainHouse Music tilbyder vi:

  • Løbende tilmelding (tilmeld dig idag, begynd allerede i morgen)
  • Kvartalsvis bindingsperiode
  • Undervisning for alle, også efter man er fyldt 25 år (samme pris for alle)
  • Nytænkende undervisning, bl.a. med videooptagelse
  • Mulighed for tilmelding til sammenspilsworkshops.
  • Børnerock hold, som kombinerer børnerytmik med rockmusik.
  • Mulighed for Online undervisning via Skype
  • Mulighed for undervisning på engelsk
  • Familierabat/mængderabat på 10% ved flere tilmeldte fra samme familie, eller ved tilmelding til flere discipliner

Undervisningen

Musikskolen bygger på filosofien at mennesker er forskellige, og at een forskreven undervisnings-process langt fra er optimal. Vi tror på at eleven bedst ved hvad der motiverer ham eller hende, og at det derfor er oplagt at eleven står ved roret, når undervisningen skal planlægges.

I fællesskab finder lærer og elev frem til hvilket musik der skal benyttes i undervisningen, og hvilke specifikke emner der skal fokuseres på. På denne måde tilgodeses den enkelte elev og dennes behov for at realisere egne ønsker om musikstil og tilgangesvinkel. Al undervisning kan foregå som soloundervisning, eller hold á to eller tre elever.

Ekstra tilbud

Vi etablerer sammenspils-workshops med jævne mellemrum, for at give musikskolens elever mulighed for løbende at udfordre sig selv og de evner de tillægger sig i musikundervisningen. At spille i bandsammenhænge er den ultimative øvelse som musiker.

For de yngste tilbyder vi Børnerock, som et er tilbud til børn der endnu er for små til at modtage soloundervisning. Her kan de stifte bekendtskab med musik, rytmer og instrumenter, på en sjov, legende og ikke alt for forpligtigende måde.

Bor du ikke indenfor kørsels afstand, kan du vælge at modtage undervisning online. Vi har mange gode erfaringer med online undervisning, hvor kommunikationen foregår via Skype. Et glimrende alternativ, hvis man gerne vil undervises hjemmefra.

Lyder MainHouse Music musikskole som noget for dig? Du kan tilmelde dig med det samme, tryk her. Vi glæder os til at høre fra dig!