MHM Studio

MainHouse Music Studio er et hyggeligt lydstudie i landlige omgivelser i Østjylland, nord for Århus, med moderne faciliterter og stor erfaring indenfor produktion af både demoer og udgivelser.

Vi tilbyder digital optagelse og mastering, i Cubase 7,5. Vi råder over både liverum og seperat vokalbox, og kan med vores 24 spor simultant ind/ud tilbyde liveindspilninger for selv større bands.

Hos MHM Studio råder vi over et større udvalg af mikrofoner og udstyr fra producenter som Shure, Sennheizer, Beyer Dynamic, Behringer, Steinberg, KEL, RME, KAM m.fl.

Men nu er det ikke udstyret der afgør lyden, men folkene der bruger det, så lyt til lydklippene længere nede på siden, for at få en ide om hvad MHM Studio kan levere.

Ud over kontrolrum, liverum og vokalbox, tilbyder MainHouse Music toilet og badefaciliteter, samt opholdsstue med TV (med Netflix og Viaplay), gratis WI-Fi, Te Køkken, brændeovn og poolbord til afbenyttelse under indspilningssessions. Herudover et lille øvelokale hvor bandet kan sidde i ro og mag og øve, mens de andre indspiller.

Der er ligeledes mulighed for overnatning hos MainHouse Music, hvis man kommer langvejs fra. Forplejning står for egen regning.

Priser for indspilning

Prisen for indspilning hos MainHouse Music er 250,- pr. time + moms. Booker du en hel dag eller en weekend er der penge at spare:

Heldagsindspilning
Kl. ca. 10.00-20.00

10 timers studietid – 1600,- + moms (spar 900,-)

Weekend indspilning – (mulighed for opsætning af gear torsdag aften)
Fredag kl. ca. 16.00-22.00
Lørdag kl. ca. 10.00-20.00
Søndag kl. ca. 10.00-20.00

I alt ca. 26 timers studietid – 4000,- + moms (spar 2500,-)

Ovenstående er eksempler, MainHouse Music strikker naturligvis et forløb og en god pris sammen, hvis et specifikt forløb ønskes. Kontakt MainHouse Music på mail@mainhousemusic.dk eller telefon 41428120 (svarer også på SMS).