null

Guitar Undervisning

Guitarundervisningen henvender sig til alle der gerne vil lære at spille guitar, uanset alder og musikalsk interesse, og som kunne tænke sig hyggelig og personlig undervisning, hos en uddannet, erfaren musiker og underviser.

Guitarundervisningen tager udgangspunkt i materiale, som lærer og elev i fællesskab finder frem til, ud fra musik som eleven selv vælger.
Uanset om det er pop, rock, funk, blues eller metal man interesserer sig for, tager vi fat på det fra en vinkel der passer til den enkelte elevs niveau og temperament, og som med garanti samtidigt bliver sjovt og udfordrende.

Er man allerede kommet langt på guitaren, og søger udfordringer, er MainHouse Music også lige stedet.
Vi kan fordybe os I legato teknikker, skæve taktarter, to-hånds tapping, sweep-picking, forskellige måder at bruge sit plekter, og meget meget mere.

Der vil blive lagt vægt på god teknik og optimal udnyttelse af guitaren, samt at eleven med tiden udvikler en vis teoretisk forståelse (men ikke før man har lært at spille), og det uanset om man er til det bløde eller lidt hårdere musik.

I undervisningen kigger vi bl.a. på:
 Akkordskemaer
, Riffs, Rytmer og former, Improvisation, herunder licks, skalaer, arpeggios, akkordtoner, soloopbygning m.m.
 Teknik, herunder legato, tapping, pinch harmonics, tapped harmonics, alternate picking, economy picking, sweep picking, speed picking, strumming, comping m.m.
 Teori, fra grundlæggende viden til avanceret teori og meget mere.